Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Zeg stress vaarwel met een ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan uzelf te geven.

Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van u af te laten glijden. Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt. Maar het kan ook gewoon pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen.

Een ontspanningsmassage is een massage met warme olie waarbij ingewerkt wordt op de spieren, de bloedsomloop en de huid.

Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Ook uw huid voelt heerlijk zacht aan na een ontspanningsmassage. Technieken die bij dit type massage gebruikt worden, zijn onder meer zachte drukkende, knedende en wrijvende bewegingen met de handen.
Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat stress en spanningen zich daar vaak vastzetten.

DUUR30’60’90’120’
Prijs30
456590
Maak een afspraak

Lomi Lomi (tempelmassage)

Deze massagetechniek is afkomstig van de Hawaiiaanse eilanden. Lomi lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur. Het lichaam ervaart de zachte aanraking, wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme. Heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel.

DUUR60’90’

Prijs5070

Maak een afspraak

Hot chocolate massage

De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloedt de huidsensoren. Uniek en onvergelijkbaar is de ervaring van de warme chocoladeolie die op de huid verdeeld wordt. Deze massage is een gecombineerde beauty- en wellnessbehandeling, die de huid in een compleet verwen- en regeneratieproces hult.

Maak een afspraak
DUUR60’
Prijs60

Hot stone massage

De hitte van de warme stenen dringt tot diep in de spieren door en verlicht spanningen.

Deze stenen zijn bovendien van basalt en werden op natuurlijke wijze gepolijst door contact met water en lucht. Ze bevatten mineralen zoals calcium en magnesium en hebben een relaxerende werking.

Een Hot Stone massage is ideaal voor iedereen die last heeft van stijve spieren of gewoon tot rust wil komen en zijn of haar lichaam terug in balans wil brengen.

De basaltstenen die we gebruiken hebben een temperatuur van ongeveer 45° Celsius.

Tijdens deze massage geven de Hot Stones hun warmte aan het lichaam af. Deze warmte dringt door tot diep in de spieren waar zij hun ontspannend effect uitoefenen.

Met behulp van cirkelvormige bewegingen worden orgaanfuncties gestimuleerd en afvalstoffen verwijderd. Het gebruik van massageolie versterkt het relaxerende effect van deze massage.

Deze massage heeft het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam als gevolg. Na de massage drinkt u best voldoende water om deze afvalstoffen vlot te verwijderen. U zal merken dat uw lichaam als nieuw aanvoelt.

DUUR60’90’
Prijs6085

Maak een afspraak

Celestialmassage®

Celestial, wat in vele talen "hemels" betekent, is een nieuw ontwikkelde massagevorm. Geïnspireerd uit Ayurveda, Hotstone en andere traditionele massagevormen, maakt van deze massagevorm de meest complete wellness therapie. Daarnaast heeft deze massage een spirituele, holistische en energieke inslag. Het lichaam wordt overvloedig met warme olie overgoten en door kneden en effleurage in het zachte weefsel van het lichaam gebracht. Na deze massage laat men een dunne stroom van warme olie op het derde oog sijpelen.

DUUR90’
Prijs85
Maak een afspraak

Kruidenstempelmassage

Massage met in olie gedrenkte aromatische kruidenstempels. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van de kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie.

DUUR60’
Prijs60
Maak een afspraak