top of page

Oosterse Massage

Shiatsu

Shiatsu is een energetische drukpuntenmassage afkomstig uit Japan. Het is zoals acupunctuur zonder naalden. Met behulp van duimen, vingers, ellebogen en handpalmen worden bepaalde punten op het lichaam gemasseerd. Dit zorgt ervoor dat de geblokkeerde energie in de energiebanen en organen weer gaat stromen. Op het moment dat de energie stilvalt in een meridiaan, kan dit op termijn leiden tot ziekte of lichamelijke klachten. Super belangrijk dat je ervoor zorgt dat je energie constant goed stroomt. Deze massage werkt sterk ontgiftend en ontspannend, waardoor uw geestelijke en lichamelijke conditie weer verbeteren. Een absolute must voor iedereen die zijn lichaam lief heeft.

DUUR

60’

Prijs

55

Traditionele Thaise massage

Deze vorm van massage wordt ook wel Yoga massage genoemd welke revitaliseerd en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is. De Sen energielijnen worden via de duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden uitgerekt. Deze massage is bijzonder geschikt voor klachten zoals vermoeidheid, rug-en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Thaise massage is een unieke manier om je terug vitaal en fit te voelen.

DUUR

60’

90’

120'

Prijs

55

80

100

Zen Thai Shiatsu

ZenThai Shiatsu Therapie is een volledige lichaamsbehandeling en een unieke mix van traditionele Thaise massage, Shiatsu, osteopathische technieken en zachte Yoga stretchingen om het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam te ondersteunen. De filosofie is dat het lichaam zich van nature zelf kan genezen wanneer het niet wordt belast door gestagneerde energie en emoties. Deze blokkades en onevenwichtigheden manifesteren zich als symptomen zoals spanningen, stress, prikkelbaarheid, pijn, stijfheid, hoofdpijn, vermoeidheid, zowel mentale en fysieke vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en spijsverteringsstoornissen.
Deze therapie omvat het gebruik van zachte Shiatsu druk om via acupressuurpunten de meridianen te mobiliseren, vanuit de Traditionele Thaise Massage wordt gewerkt aan gewrichten, spieren, pezen en inwendige organen. Daarnaast worden sommige osteopathie technieken opgenomen waar nodig op het lichaam te corrigeren.

DUUR

60’

90’

120'

Prijs

55

80

100

Setu-shin (energetische) massage

Setu-shin(energetische)massage is een volledige lichaamsmassage met olie die plaatsvindt op een futon. Het is een zintuiglijke reis door het landschap van je lichaam. Er wordt getracht de energiestromen in het lichaam te herstellen via het creëren van een balans in de meridianen, waardoor soepelheid en rust ontstaat in lichaam en geest.

Setu-shin: betekent de kunst van het aanraken en masseren, voelen wat de kwaliteit van de oppervlakkige en onderliggende weefsels zijn
De massage brengt je lichaam in een diepe staat van ontspanning hierdoor heeft ons lichaam de mogelijkheid zichzelf te herstellen van ongemakken/blokkades veroorzaakt door emotionele en mentale spanning.

Voor deze massage is een eigen stijl van massage ontwikkeld door verschillende massage technieken te combineren:

  • Zweedse Massage: een ontspannende olie massage met vloeiende bewegingen

  • Thaise Massage: een drukpunten massage op de energiebannen (Meridianen)

  • Trigger Point Therapie: opheffen van knopen in het spierweefsel.

  • Reflexologie Massage: reflexzones en energiebanen van de voeten

De primaire focus van deze massage is een duurzame release, zowel fysiek als emotioneel. Psychische klachten zoals stress, frustratie, emoties zoals onvrede, angst verdriet e.a. verstoren de doorstroming in de meridiaan. Verwondingen, littekens, tatoeages ea. kunnen eveneens storingen in het energiesysteem van de mens veroorzaken.

Ontspanning is minder een doel, maar eerder het gevolg.

DUUR

60’

90’

120'

Prijs

55

80

100

bottom of page