top of page

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Het toppunt van relaxen: ontspannen op je rug liggen, ondersteund door warmwaterkussens, en dan een relaxmassage ondergaan.

 

Het nieuwe van deze massagetechniek zit vooral in de houding van de persoon die de massage ondergaat. Zij ligt op speciale warmwaterkussens. " Dit is een revolutionaire methode omdat het lichaam optimaal kan worden behandeld". De warmte van de kussens ontspant het zenuwstelsel en de wervelkolom ligt in de optimale, ontspannen positie, maar wordt toch goed ondersteund.

De comfortabele houding en de warmte van de kussens zorgen voor een zeer ontspannen gevoel en dan moet de massage nog beginnen.

Die gebeurt met aromatische oliën. Tijdens de massage worden de benen, rug, hals, schouders en hoofd behandeld. Een rug massage terwijl je op je rug ligt? Het is misschien moeilijk voor te stellen maar hiervoor zijn de kussens ontworpe

Zwangerschapsmassage twee massages voor de prijs van een

DUUR

60’

Prijs

50

Thaise zwangerschapsmassage

Een zachte deugddoende massage met olie of zonder olie die de zwangerschapsongemakken aanpakt. De massage gebeurt in zijlig met Thaise kneedtechnieken en is aan te raden voor het verlichten van rugpijn en bekkenklachten, stijve benen, het verbeteren van de nachtrust en de bloedsomloop. Een zalig uurtje ontspannen voor de aanstaande mama.

DUUR

60’

90’

Prijs

50

70

Mama - papa massage:

Zwangerschapsmassage (mama) + ontspanningsmassage (papa)

DUUR

60’

Prijs

100

bottom of page