top of page

Professionele Massages

Een professionele massage

Mensen denken vaak dat massages enkel gegeven worden om te ontspannen, maar massages zorgen voor veel meer dan enkel ontspanning. Enerzijds stimuleert een massage de bloedsomloop, zorgt het ervoor dat uw lymfestelsel de afvalstoffen beter kan afvoeren, bevordert het sportieve prestaties én brengt het uw lichaamsenergie weer op peil.
Het zorgt ervoor dat uw spieren kalmeren, dat spanningsknopen verdwijnen, maar massage maakt ook emotionele en lichamelijke spanningen los, versnelt uw herstel én kan ook nog eens helpen tegen slapeloosheid. Een massage heeft bijzonder veel gunstige eigenschappen op lichaam en geest. Met andere woorden; vervang uw dokter al eens door een professioneel opgeleide masseur.

Reacties op een massage kunnen erg verschillend zijn. Sommige mensen krijgen het heel warm of juist heel koud of beginnen overmatig te transpireren. Bij anderen gaat de huid prikkelen en tintelen of krijgt men tintelingen en/of prikkelingen door heel het lichaam. Het kan daarnaast ook emoties naar boven halen. Wees dus niet verbaasd wanneer u tijdens een massage emotioneel wordt of juist slaperig. Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen na een massage, terwijl anderen er juist een gevoel van energie aan overhouden.

Er zijn echter ook mensen die duizelig of zelfs misselijk zijn van een diepgaande massage. Welke reactie uw lichaam ook vertoont – het
is volstrekt normaal.
Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen na een massage, terwijl anderen er juist een gevoel van energie aan overhouden. Er zijn echter ook mensen die duizelig of zelfs misselijk zijn van een diepgaande massage. Welke reactie uw lichaam ook vertoont – het is volstrekt normaal.

Soms kan het zijn dat u zich tot enkele uren of zelfs dagen na een massage anders voelt. Anders in positieve zin. Dit is niet verwonderlijk, uw lichaam en geest hebben namelijk een massage ondergaan die ontzettend veel losmaakt in een mens. Door de massage zijn er ontzettend veel afvalstoffen vrijgekomen en daardoor kan het gebeuren dat u vaker naar het toilet moet en/of meer transpireert. Er kan ook sprake zijn dat u gevoelens veranderd zijn, dat u beter slaapt, dat uw huid en spieren beter functioneren door de doorbloeding en dat u meer energie hebt. Al deze dingen zijn compleet normaal en zijn een gevolg van de stimulering van uw lymfeklieren en bloedsomloop. Een voor een zijn het positieve effecten, die uw leven optimaliseren.

Dus aarzel niet langer en geniet zelf ook eens van een massage. Een massage is één van fijnste dingen die u uzelf cadeau kan doen!

Ontdek het uitgebreidde aanbod

Even de drukte van elke dag vergeten? Ontspannen met z’n tweeën of net heerlijk alleen? Hier kunt u terecht voor een ruim aanbod aan massages. Een greep uit het aanbod:

ontspanningsmassage

voetmassage

rug- en nekmassage

Shiatsu-massage

Oosterse massage

duomassage

sportmassage

zwangerschapsmassage

combimassage

traditionele Thaise massage

De duur van een massage varieert van 60 tot 120 minuten. Voor elke massage dient eerst afspraak gemaakt worden.

bottom of page