top of page

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Zeg stress vaarwel met een ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan uzelf te geven.

Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van u af te laten glijden. Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt. Maar het kan ook gewoon pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen.

Een ontspanningsmassage is een massage met warme olie waarbij ingewerkt wordt op de spieren, de bloedsomloop en de huid.

Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Ook uw huid voelt heerlijk zacht aan na een ontspanningsmassage. Technieken die bij dit type massage gebruikt worden, zijn onder meer zachte drukkende, knedende en wrijvende bewegingen met de handen.
Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat stress en spanningen zich daar vaak vastzetten.

DUUR

60’

90’

120’

Prijs

50

75

100

Voetmassage/voetreflex

Het menselijke lichaam vertelt ons enorm veel over de fysieke en psychische gemoedstoestand. Wat veel mensen niet weten is dat er ook verschillende energiebanen ons lichaam doorlopen. Deze energiebanen of meridianen zijn stromen van informatie en energie. Door stress en spanning kan deze doorstroming verminderen. Een voetmassage kan hier een oplossing bieden met als resultaat een verbeterde doorbloeding van de organen en een stimulatie van de zenuwvezels.

Onze voeten staan dankzij de vele energiebanen in verbinding met het hele lichaam. Door het gericht masseren van de verschillende drukpunten die onze voetzolen rijk zijn, stimuleren we deze energiebanen. Door deze stimulatie verbeteren we de energie doorstroming, het natuurlijke genezingsproces en zorgt dit voor ontspanning.

Lichte wrijf- en kneedbewegingen staan aan de basis van deze ontspannende massage. Tijdens en na deze massage is het mogelijk dat u soms lichte pijn ervaart. Deze ‘releasing pain’ is een teken dat de interne blokkades in het lichaam werden opgeheven. U zal daarna merken dat u zich beter voelt.

DUUR

60'

Prijs

50

bottom of page