top of page

Sportmassages

Sportmassages

Sportmassage kan zowel op recreatief als op topniveau, voor mannen en vrouwen, jong en oud. Te intensief en teveel bewegen kan spierpijn en blessures veroorzaken.
Bij onvoldoende herstel kan er dan overbelasting ontstaan waardoor je tijdelijk of voor langere tijd niet meer verder kunt. Soms kan je zelfs niet meer aan het werk. De spieren, pezen en gewrichten hebben teveel te lijden. Dit uit zich o.a. in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Maar ook bij onvoldoende herstel van een eenvoudige spierpijn (een minimale beschadiging van de spiervezels) kan een blessure ontstaan.

DUUR

60’

Prijs

50

Deep Tissuemassage

Dit is een vorm van massage therapie die zich richt op de diepere lagen van spieren en bindweefsels. De massage wordt uitgevoerd door diep masseren met de vingertoppen, knokkels, handen, ellebogen en onderarmen. Verklevingen die de doorstroming blokkeren kunnen door deze stevige massage weer in beweging komen. Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klachten die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma, … Deze massagevorm is ook niet te verwarren met dieptemassage. Bij dieptemassage wordt gedurende de volledige massage gebruik gemaakt van langdurige en stevige druk

DUUR

60’

Prijs

50

Rug, nek en schoudermassage

Een stevige massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, de nek en de schoudergordel. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen losgooien.

DUUR

60’

Prijs

50

bottom of page