Massage tegen migraine

Massage tegen migraine

De massage wordt vooral uitgevoerd aan het hoofd en schoudergordel en die zich vooral richt op klachten die voorkomen ten gevolge van migraine of chronische hoofdpijn. Deze massage combineert (Thaise) acupressuur, Shiatsu, voetreflex, triggerpoint,….

DUUR

30’

60’

Prijs

25

45

Massage tegen migraine verlicht stress en spanningen. Het combineert moderne wetenschappelijke kennis van de anatomie/fysiologie en van de disciplines vanuit traditionele oosterse/Thaise geneeskunde. Deze massage behandelt specifiek punten en lijnen voor de verlichting van meer dan 50 kleine kwaaltjes: zoals spierpijnen, tenniselleboog, stijfheid van de nek, onderrug pijn, spierkrampen, vermoeidheid, spierstijfheid, ongemakken tgv spierpijn en nerveuze spanningen. Het helpt ook om de spieren, gewrichten en pezen soepel te maken. is ook nuttig bij het voorkomen van de atrofie (wegkwijnen) van de spieren bij verlamde patiënten en ouderen die niet in staat zijn regelmatig te oefenen. Deze techniek maakt gebruik van combinaties: ritmische acupressuur, rocking, diepe stretches, deep tissue en indien nodig ook stevige dieptemassagetechnieken. Er wordt ook gebruikt gemaakt van kruidenbalsem en kruidenstempels. Deze technieken kunnen worden uitgevoerd op de mat/grond of op een massage tafel met behulp van de voeten, knieën, ellebogen, handpalmen, onderarmen en duimen. De massage bestaat uit bestaat uit twee categoriën: een volledige lichaamsbehandeling of een gelokaliseerde behandeling Duur van de massage tussen de 30' en 120' (aan te raden voor deze behandeling minimum 60')

DUUR

30’

60’

Prijs

25

50

Traditionele Thai Therapy Massage (TTTM)

TTTM is een massage voor het verlichten van stress en spanningen. Het combineert moderne wetenschappelijke kennis van de anatomie/fysiologie en van de disciplines vanuit traditionele oosterse/Thaise geneeskunde. Deze massage behandelt specifiek punten en lijnen voor de verlichting van meer dan 50 kleine kwaaltjes: zoals spierpijnen, tenniselleboog, stijfheid van de nek, onderrug pijn, spierkrampen, vermoeidheid, spierstijfheid, ongemakken tgv spierpijn en nerveuze spanningen. Het helpt ook om de spieren, gewrichten en pezen soepel te maken. TTTM is ook nuttig bij het voorkomen van de atrofie (wegkwijnen) van de spieren bij verlamde patiënten en ouderen die niet in staat zijn regelmatig te oefenen. Deze techniek maakt gebruik van combinaties: ritmische acupressuur, rocking, diepe stretches, deep tissue en indien nodig ook stevige dieptemassagetechnieken. Er wordt ook gebruikt gemaakt van kruidenbalsem en kruidenstempels. Technieken kunnen worden uitgevoerd op de mat/grond of op een massage tafel met behulp van de voeten, knieën, ellebogen, handpalmen, onderarmen en duimen. De massage bestaat uit bestaat uit twee categoriën: een volledige lichaamsbehndeling of een gelokaliseerde behandeling Duur van de massage tussen de 30' en 120' (aan te raden voor deze behandeling minimum 60')

DUUR

30’

60’

90’

120’

Prijs

25

50

70

95